Navigatie

Privacy Verklaring

Privacyverklaring 1000en1boeken

Bedrijfsgegevens:

Paula Derksen eigenaar van 1000en1boeken
Website: www.1000en1boeken.nl
KvK: 27366194
E-mail adres: info (at) 1000en1boeken dot nl
Telefoon: Tijdens het werken kan ik geen telefoon opnemen.
Mocht je willen bellen, stuur me dan een berichtje via het contactformulier.
Dan plannen we samen een belafspraak in.

1000en1boeken, gevestigd te Noordwijk, is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring.

Persoonsgegevens die 1000en1boeken bewaart
Om jouw bestelling te kunnen afhandelen heb ik verschillende persoonsgegevens van je nodig zoals je voor- en achternaam, adres gegevens, en e-mailadres. Optioneel is het invullen van je telefoonnummer. Deze zal alleen gebruikt worden als er iets mis is met je bestelling en ik je niet kan bereiken via het opgegeven email adres.

Ik maak gebruik van verschillende webplatforms waar ik een webshop heb ingericht.

https://cdn.myonlinestore.eu/94bf2ed7-6be1-11e9-a722-44a8421b9960/ draait op de webshopsoftware van Mijnwebwinkel. Dit is software met een beveiligde SSL-verbinding die jou persoonsgegevens bewaart en waar alleen ik en mijnwebwinkel toegang tot hebben. Mijnwebwinkel slaat overige gegevens zoals IP-adressen, locatiegegevens, internetbrowser en apparaat type op voor statistische doeleinden. Deze kan ik overzichtelijk inzien in Google Analytics om mijn webshop en aanbod te verbeteren.

https://www.etsy.com/nl/shop/1000and1weddings draait op de webshopsoftware van Etsy. Ook dit is software met een beveiligde SSL-verbinding die jou persoonsgegevens bewaart en waar alleen ik en Etsy toegang tot hebben. Etsy slaat overige gegevens zoals IP-adressen, locatiegegevens, zoektermen, internetbrowser en apparaat type op voor statistische doeleinde. Deze kan ik overzichtelijk inzien binnen de Etsy omgeving om mijn webshop en aanbod te verbeteren. Zie ook https://www.etsy.com/legal/privacy/

https://www.1000en1boeken.nl maakt gebruik van Google Analytics. Hiermee worden niet-gepersonaliseerde gegevens opgeslagen waarmee ik mijn website kan verbeteren.

Cookies, of vergelijkbare technieken, die worden gebruikt
De website www.1000en1boeken.nl gebruikt alleen technische en functionele cookies op haar website. En analytische cookies die geen inbreuk maken op je privacy. Een cookie is een klein tekstbestand dat bij het eerste bezoek  aan de website wordt opgeslagen op jouw computer, tablet of smartphone.
De cookies die mijnwebwinkel en Etsy gebruiken zijn noodzakelijk voor de technische werking van hun website en jouw gebruiksgemak. Ze zorgen ervoor dat de website naar behoren werkt en onthouden bijvoorbeeld jouw voorkeursinstellingen. Ook kunnen zij hiermee onze website optimaliseren. Je kunt je afmelden voor cookies door je internetbrowser zo in te stellen dat deze geen cookies meer opslaat. Daarnaast kun je ook alle informatie die eerder is opgeslagen via  de instellingen van je browser verwijderen.

Het delen van jou persoonsgegevens met derden
Je gegevens worden alleen gebruikt voor het correct afhandelen van je bestelling en voor administratieve zaken die nodig zijn voor een correcte en complete bedrijfsvoering. Hierdoor kan het voorkomen dat ik de gegevens deel met de volgende partijen:

  • Mollie (payment processor)
    Voor het afhandelen van iDeal en bancontact betalingen maak ik gebruik van het platform van Mollie. Mollie verwerkt verschillende persoonsgegevens om zo de betaling goed af te ronden. Mollie heeft passende technische en organisatorische maatregelen genomen om je persoonsgegevens te beschermen. Mollie deelt jou gegevens alleen met derden als dit noodzakelijk is voor de dienstverlening. Mollie bewaart je gegevens niet langer dan op grond van de wettelijke termijnen is toegestaan. Bekijk de privacy verklaring van Mollie.
     
  • PostNL (verzenden en logistiek)
    Overige bestellingen worden verzonden via PostNL. Het is daarom nodig om jouw naam, adres en woonplaatsgegevens te delen met PostNL. PostNL gebruikt deze gegevens alleen voor het correct afleveren van jou bestelling. In het geval dat PostNL onderaannemers inschakelt, stelt PostNL uw gegevens ook aan deze partijen ter beschikking. Bekijk het privacybeleid van PostNL.  

Foto’s van fotografen
Daar waar ik foto’s gebruik in mijn artikelaanbod, in productbeschrijvingen of blogberichten wordt altijd de fotograaf genoemd als het niet mijn eigen beelden zijn. Voor het gebruik van andermans beelden heb ik altijd toestemming gevraagd aan de betreffende fotograaf.

Bewaartermijn
Voor de belastingdienst is het verplicht om persoonsgegevens die nodig zijn om een bestelling te plaatsen 7 jaar te bewaren. Jij hebt het recht om jou bewaarde gegevens te kunnen inzien, aanpassen of verwijderen (na bewaarplicht). Wil jij hier gebruik van maken, neem dan contact met mij op via privacy (at) 1000en1boeken dot nl.

Ik neem de bescherming van jou gegevens serieus en zal daarom passende maatregelen nemen bij misbruik, verlies, onbevoegde toegang, en ongewenste openbaarmaking.
Ben jij niet tevreden hoe 1000en1boeken  omgaat met jou persoonsgegevens dan kan je een klacht indienen bij Autoriteit Persoonsgegevens, dit kan hier.

© 2018 - 2019 1000en1boeken | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel