Privacy Verklaring

Privacyverklaring 1000en1boeken

Bedrijfsgegevens:

Paula Derksen eigenaar van 1000en1boeken
Website: www.1000en1boeken.nl
KvK: 27366194
E-mail adres: info (at) 1000en1boeken dot nl
Telefoon: Tijdens het werken kan ik geen telefoon opnemen.
Mocht je willen bellen, stuur me dan een berichtje via het contactformulier.
Dan plannen we samen een belafspraak in.

1000en1boeken, gevestigd te Noordwijk, is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring.

Persoonsgegevens die 1000en1boeken bewaart
Om jouw bestelling te kunnen afhandelen heb ik verschillende persoonsgegevens van je nodig zoals je voor- en achternaam, adres gegevens, en e-mailadres. Optioneel is het invullen van je telefoonnummer. Deze zal alleen gebruikt worden als er iets mis is met je bestelling en ik je niet kan bereiken via het opgegeven email adres.

Ik maak gebruik van verschillende webplatforms waar ik een webshop heb ingericht.

https://www.1000en1boeken-shop.nl draait op de webshopsoftware van Mijnwebwinkel. Dit is software met een beveiligde SSL-verbinding die jou persoonsgegevens bewaart en waar alleen ik en mijnwebwinkel toegang tot hebben. Mijnwebwinkel slaat overige gegevens zoals IP-adressen, locatiegegevens, internetbrowser en apparaat type op voor statistische doeleinden. Deze kan ik overzichtelijk inzien in Google Analytics om mijn webshop en aanbod te verbeteren.

https://www.etsy.com/nl/shop/1000and1weddings draait op de webshopsoftware van Etsy. Ook dit is software met een beveiligde SSL-verbinding die jou persoonsgegevens bewaart en waar alleen ik en Etsy toegang tot hebben. Etsy slaat overige gegevens zoals IP-adressen, locatiegegevens, zoektermen, internetbrowser en apparaat type op voor statistische doeleinde. Deze kan ik overzichtelijk inzien binnen de Etsy omgeving om mijn webshop en aanbod te verbeteren. Zie ook https://www.etsy.com/legal/privacy/

https://www.1000en1boeken.nl maakt gebruik van Google Analytics. Hiermee worden niet-gepersonaliseerde gegevens opgeslagen waarmee ik mijn website kan verbeteren.

Cookies, of vergelijkbare technieken, die worden gebruikt
De website www.1000en1boeken.nl gebruikt alleen technische en functionele cookies op haar website. En analytische cookies die geen inbreuk maken op je privacy. Een cookie is een klein tekstbestand dat bij het eerste bezoek  aan de website wordt opgeslagen op jouw computer, tablet of smartphone.
De cookies die mijnwebwinkel en Etsy gebruiken zijn noodzakelijk voor de technische werking van hun website en jouw gebruiksgemak. Ze zorgen ervoor dat de website naar behoren werkt en onthouden bijvoorbeeld jouw voorkeursinstellingen. Ook kunnen zij hiermee onze website optimaliseren. Je kunt je afmelden voor cookies door je internetbrowser zo in te stellen dat deze geen cookies meer opslaat. Daarnaast kun je ook alle informatie die eerder is opgeslagen via  de instellingen van je browser verwijderen.

Het delen van jou persoonsgegevens met derden
Je gegevens worden alleen gebruikt voor het correct afhandelen van je bestelling en voor administratieve zaken die nodig zijn voor een correcte en complete bedrijfsvoering. Hierdoor kan het voorkomen dat ik de gegevens deel met de volgende partijen:

  • Mollie (payment processor)
    Voor het afhandelen van iDeal en bancontact betalingen maak ik gebruik van het platform van Mollie. Mollie verwerkt verschillende persoonsgegevens om zo de betaling goed af te ronden. Mollie heeft passende technische en organisatorische maatregelen genomen om je persoonsgegevens te beschermen. Mollie deelt jou gegevens alleen met derden als dit noodzakelijk is voor de dienstverlening. Mollie bewaart je gegevens niet langer dan op grond van de wettelijke termijnen is toegestaan. Bekijk de privacy verklaring van Mollie.
     
  • PostNL (verzenden en logistiek)
    Overige bestellingen worden verzonden via PostNL. Het is daarom nodig om jouw naam, adres en woonplaatsgegevens te delen met PostNL. PostNL gebruikt deze gegevens alleen voor het correct afleveren van jou bestelling. In het geval dat PostNL onderaannemers inschakelt, stelt PostNL uw gegevens ook aan deze partijen ter beschikking. Bekijk het privacybeleid van PostNL.  

Foto’s van fotografen
Daar waar ik foto’s gebruik in mijn artikelaanbod, in productbeschrijvingen of blogberichten wordt altijd de fotograaf genoemd als het niet mijn eigen beelden zijn. Voor het gebruik van andermans beelden heb ik altijd toestemming gevraagd aan de betreffende fotograaf.

Bewaartermijn
Voor de belastingdienst is het verplicht om persoonsgegevens die nodig zijn om een bestelling te plaatsen 7 jaar te bewaren. Jij hebt het recht om jou bewaarde gegevens te kunnen inzien, aanpassen of verwijderen (na bewaarplicht). Wil jij hier gebruik van maken, neem dan contact met mij op via privacy (at) 1000en1boeken dot nl.

Ik neem de bescherming van jou gegevens serieus en zal daarom passende maatregelen nemen bij misbruik, verlies, onbevoegde toegang, en ongewenste openbaarmaking.
Ben jij niet tevreden hoe 1000en1boeken  omgaat met jou persoonsgegevens dan kan je een klacht indienen bij Autoriteit Persoonsgegevens, dit kan hier.

  • Betaalmogelijkheden wereldwijd!
  • New: shop in English.
  • Worldwide payments & shipments possible!
  • Want to see the price in your currency? www.xe.com can be helpfull.
© 2018 - 2020 1000en1boeken | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel
Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie Accepteren
Wat is een cookie? Een cookie is een klein tekstbestand dat bij je bezoek aan een website naar je computer wordt gestuurd. Zowel deze website als andere partijen kunnen cookies plaatsen. Waar worden cookies voor gebruikt? Deze website gebruikt cookies om het gebruiksgemak en de prestaties van de website te verbeteren. Met behulp van cookies zorgen we er onder andere voor dat je bij een bezoek aan onze site niet steeds dezelfde informatie ontvangt of moet invoeren. Cookies maken het surfen op de site dus een stuk prettiger. Er bestaan verschillende typen cookies. Deze website maakt gebruik van permanente cookies en sessie cookies. Permanente cookies: Hiermee kan de website speciaal op jouw voorkeuren worden ingesteld. Bijvoorbeeld om jouw toestemming tot het plaatsen van cookies te onthouden. Hierdoor hoef je niet steeds jouw voorkeuren te herhalen waardoor je tijd bespaart en gemakkelijker door de webwinkel navigeert. Permanente cookies kun je verwijderen via de instellingen van je browser. Sessie cookies: Met behulp van een sessie cookie kunnen we zien welke onderdelen van de website je met dit bezoek hebt bekeken. Wij kunnen de webwinkel daardoor zoveel mogelijk aanpassen op het surfgedrag van onze bezoekers. Deze cookies worden automatisch verwijderd zodra je jouw browser afsluit. Met welk specifiek doel plaatst deze website cookies? Deze website plaatst cookies om de volgende redenen: Winkelwagen (functionele cookie): Onthouden welke producten in je winkelmandje liggen. Zonder deze cookie kun je geen producten bestellen of in je winkelmandje plaatsen. Cookiekeuze (functionele cookie): Onthouden of je ons toestemming hebt gegeven tot het plaatsen van cookies. Google Analytics (tracking cookie): Meten hoe je de website gebruikt en hoe je ons hebt gevonden en hier met rapportages inzicht in proberen te verkrijgen. Google AdWords (tracking cookie): Meten we hoe je de website gebruikt en hoe je ons hebt gevonden. Deze kennis gebruiken we om onze AdWords campagnes te verbeteren. Facebook (Social Media cookie): Met deze cookie is het mogelijk om onze Facebook pagina te 'liken'. Deze button werkt door middel van code die van Facebook zelf afkomstig is. Twitter (Social Media cookie): Met deze cookie is het mogelijk om onze Twitter pagina te volgen. Deze button werkt door middel van code die van Twitter zelf afkomstig is. AddThis (Social Media cookie): Met deze cookie is het mogelijk om onze content te delen via Facebook, Twitter, Hyves en diverse andere social media websites. Affiliate marketing (marketing cookies): Deze cookies gebruiken wij om partnersites (affiliates, zoals Daisycon, TradeTracker en Cleafs) te belonen voor hun bijdrage aan de verkoop. Review sites (marketing cookies): Wij worden graag door klanten beoordeeld. Hiervoor gebruiken we een review site zoals The Feedback Company. Deze plaatst cookies voor een juiste werking. Hoe kan ik cookies beheren of verwijderen? Meestal kunnen cookies worden beheerd, bewerkt en verwijderd via je browser. Meer informatie over het in- en uitschakelen en het verwijderen van cookies kan je vinden in de instructies en/of met behulp van de Help-functie van jouw browser.